Present till pojkvän?

På lördag fyller min pojkvän Ludde år. Vi ska fira han först hemma hos honom, sen ska vi ha en liten fest för honom och även till en annan kompis som heter Becka som också fyller år (fast på söndag!)

Men vad ska jag köpa? Köper alltid något klädesplagg, men känns lite tråkigt att göra det igen.
Till min kompis vet jag redan vad jag ska köpa, men inte till Ludde...

Har ni några tips vad jag kan köpa?



Gammal bild hihi


10 kommentarer:

  1. Säker på att du ska KÖPA något då? Kanske vore mysigt om du gjorde något själv :3

    armband? Köpa lite choklad kanske? Gör något kort eller så :D

    SvaraRadera
  2. SV: mjoo det jag tror med haha .. Men får tvätta ur det och sen typ färga mer ljusrött då färgen e borta höhö .. Hm.. jag själv brukar baka haha .. Killar är ju int som vi och brukar oftast int typ bry sig om dom får gulliga saker.. Hahah .. Min kille gillar att äta och det brukar oftast alla killar göra .. Såg på 9gag värsta coola presenten haha .. Typ ett spel och sen baconrosor haha .. Hon hade skurit bort själva blomman sen lindat runt en massa bacon runt skelken eller vad det heter haha .. Fiffigt tyckte då jag.. Annars köp typ något gulligt ^^ Tro jag vem som helst blir glad av faktiskt ^^ Typ rosor , eller ett kort där du skriver fina saker och chocklad :D

    SvaraRadera
  3. Svårt det där =/ Själv brukar jag köpa parfym, halsband eller kläder :) Finns hur mycket som helst men jag har världens sämsta fantasi =)

    SvaraRadera
  4. Sv; grattis till honom :)
    Tkr själv att parfym och kläder är smått tråkigt, ge honom ngt han vill ha, försök lirka fram frågan som om ingenting ;)
    Kan alltid ge honom ett armband, eller ett skal till hans mobil, finns sidor där man kan skriva in saker på skal till t.ex. IPhone. Ge honom ngt som kommer direkt från dig :) kramisar Carro

    SvaraRadera
  5. Sv: okej vad kul! :D

    Jag tycker du kanske kan ge en present som betyder något som både du och han kan göra. Gå på restaurang, bio, spa, åka till något fint ställd i sommar? Det behöver ju inte heller kosta massor av pengar.

    Kramar till dig Olivia <3

    SvaraRadera
  6. sv: visst är dom :)

    Det är riktigt svårt att köpa :/ Jag har också väldigt svårt att köpa till pojkvännen. Men typ kanske parfym, halsband, åka någon stans och boka hotell där några nätter :)

    SvaraRadera
  7. sv: hihihihi jag är så sjukt kul att komma dit jag är så grymt taggad!! :D plus de e första gången jag ska dit så jag ser fram imot de jätte mycket!!

    jag är inte så bra på de här me presenter :$ men jag hoppas de går bra ändå ^^

    SvaraRadera
  8. sv. mm.. men nej jag vet faktis inte vad du kan köpa.. :(

    SvaraRadera
  9. Någon rolig pryl eller upplevelser funkar alltid som present! Kanske beror på lite vad han gillar men olika upplevelser finns det gott om. Skräddarsy en själv, en hel-dag för bara er två!

    SvaraRadera
  10. Nu är det nog försent men till nästa gång kan du ha dessa tips som sista utväg. Det finns en del olika e-butiker som säljer nördiga roliga prylar som helt klart uppskattas, kostar i många fall inte en förmögenhet och brukar vara väl omtyckta. Har själv på min sida samlat ihop de bästa från ett par olika butiker, men annars rekommenderas roligaprylar.se och coolstuff.se

    SvaraRadera